cardEN
ΕλληνικάΑγγλικά


Όροι Χρήσης

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επισκεπτόμενοι τον Δικτυακό Τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

1. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του evAngelosjewellery.com, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο evAngelosjewellery.com ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το evAngelosjewellery.com εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθοιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

3. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, τo evAngelosjewellery.com μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Ίντερνετ, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

4. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το evAngelosjewellery.com έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών Δικτυακός Τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Το evAngelosjewellery.com δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

5. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Το evAngelosjewellery.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

6. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο του Δικτυακού Τόπου, το λογότυπο evAngelosjewellery.com είναι ιδιοκτησία της εταιρείας:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ

ΙΔΟΜΕΝΕΩΣ 27

71202

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Α.Φ.Μ. 062799656

Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

7. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 23% και τον φόρο πολυτελείας. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το evAngelosjewellery.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, το ποσό της μηνιαίας δόσης είναι η διαίρεση της τιμής του προϊόντος με τον αριθμό των δόσεων που εσείς επιλέξατε, χωρίς κανέναν επιπλέον τόκο.

8. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το evAngelosjewellery.com μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα είναι δωρεάν (επιβαρύνουν αποκλειστικά το evAngelosjewellery.com). Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στα 22 ΕΥΡΩ και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες ανέρχονται στα 36 ΕΥΡΩ. Για την δική σας διευκόλυνση, σας δίνουνε την δυνατότητα να επιλέξετε τον φορέα αποστολής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του ταχυμεταφορέα ACS Courier, και να παραδοθεί η παραγγελία σας στο χώρο σας, καθώς και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα της περιοχής σας. Οι αποστολές στην Κύπρο και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες γίνονται με την ταχυμεταφορική υπηρεσία EMS (Express Mail Service) των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση εάν επιλεγεί ως τρόπος αποστολής ταχυμεταφορική εταιρεία και όχι τα ΕΛ.ΤΑ.

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι:

  • Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι πέντε ημέρες από την ημερομηνία έγκρισης πληρωμής της παραγγελίας
  • Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύ της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από την στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη
  • Από τη στιγμή που ο πελάτης υπογράφει για την παραλαβή των προϊόντων που αγόρασε, η ευθύνη περνάει αυτομάτως σε εκείνον. Εάν παραγγείλει κοσμήματα τα οποία θα αποσταλούν σαν δώρο εκ μέρους του σε άλλον παραλήπτη, τότε δέχεται την υπογραφή του παραλήπτη (ή τρίτου που διαμένει στην διεύθυνση αποστολής) ως αποδεικτικό επιβεβαίωσης παράδοσης από το evAngelosjewellery.com και η ευθύνη περνάει αυτομάτως στον παραλήπτη
  • Σε περίπτωση που ο διανομέας δεν βρει τον πελάτη στη διεύθυνση που δήλωσε θα αφήσει μια ειδοποίηση προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί του για να κανονίσει εκ νέου για την παραλαβή του προϊόντος
  • Δεν είναι δυνατόν να αλλάξει η διεύθυνση παραλαβής του προϊόντος εφόσον αυτό έχει ήδη αποσταλεί από το evAngelosjewellery.com

9. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία των προϊόντων σας εντός 12 ωρών από την πραγματοποίηση της είτε τηλεφωνώντας στο 2810 22 11 11, είτε αποστέλλοντας φαξ στο 2810 22 11 16 ή ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση αυτη η διευθυνση ηλεκτρονικου ταχυδρομειου προστατευεται απο κακοβουλη χρηση. χρειαζεται να ενεργοποιησετε την Javascript για να τη δειτε. .

Σε περίπτωση που έχετε καταβάλει χρήματα με κάρτα:

 

mastercard visaelectron


 

μέσω του Πειραιώς Pay Center, η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 24 ωρών μέσω του Πειραιώς Pay Center.

Αν έχετε καταβάλει χρήματα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολή, η επιστροφή γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ακύρωση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό σας λογαριασμό (τα στοιχεία του λογαριασμού σας πρέπει να είναι ίδια με αυτά της παραγγελίας).

10. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα κοσμήματα - προϊόντα που αγοράσατε εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, στην περίπτωση που έχουν κάποιο ελάττωμα ή πρόβλημα, μαζί με τη συσκευασία  τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν, όπως την απόδειξη αγοράς, την εγγύηση κ.τ.λ. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αναφορικά με τα επώνυμα προϊόντα, υπεύθυνες για τυχόν βλάβες είναι οι αντίστοιχες αντιπροσωπίες

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  1. 1.Επικοινωνήσετε με το 2810 22 11 11
  2. 2.Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
  3. 3.Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
  4. 4.Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν,
  5. 5.Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορικής: ACS Courier ή ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ή ΕΛ.ΤΑ.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

Σας ενημερώνουμε ότι το evAngelosjewellery.com δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

11. ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του evAngelosjewellery.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

PiraeusLogo en vbv sc learn 62x34